Trainingen


Ontdek onze
data-ethiektrainingen

Meteen door naar een specifieke training

Wij zetten we ons in voor een diepgaand begrip van data-ethische vraagstukken, met een bijzondere focus op eerlijkheid, gelijkheid, bias en discriminatie. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen voor organisaties binnen de Rijksoverheid en de professionals die daar werken. We bieden zowel trainingen met open inschrijvingen aan als in-house trainingen, zodat je de gepaste ondersteuning kunt krijgen die je nodig hebt om ethisch verantwoord met data om te gaan.

Onze Inleiding Data-Ethiek is geschikt voor iedereen binnen je organisatie die met data, algoritmen of AI werkt. Deze training van één tot twee uur biedt een toegankelijke introductie tot de kernprincipes van data-ethiek.

Voor organisaties die specifiek geïnteresseerd zijn in de ethische aspecten van generatieve AI, bieden wij de training Ethiek van ChatGPT aan. Deze in-house sessie van één tot twee uur behandelt de nuances van het gebruik van tools zoals ChatGPT en hoe deze ethisch verantwoord kunnen worden ingezet.

Als je als team voor data-ethische uitdagingen staat, dan is het essentieel om daar een constructief en productief gesprek over te kunnen voeren. Je kunt dan kiezen voor onze Praktijktraining Datadialoog.

Ben je op zoek naar een breder en dieper inzicht? Dan is ons Data-Ethiek Bootcamp van een hele dag je op het lijf geschreven. Deze open training van een dag combineert theorie en praktijk om je kennis naar een hoger niveau te tillen én toepasbaar te maken.

Voor wie specifiek met de IAMA (Impact Assessment Mensenrechten en Algoritmes) aan de slag gaat, is er de Praktijktraining IAMA. Dit is een intensieve cursus van vier dagdelen verdeeld over twee maanden, speciaal ontworpen voor privacy professionals en data professionals. Deze training biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden voor het effectief uitvoeren van een goede IAMA.

Bij ECDE vind je de expertise die je nodig hebt om ethisch verantwoord met data te werken. Samen bouwen we aan een toekomst waarin technologie bijdraagt aan een eerlijke en inclusieve samenleving.

Maatwerk

Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Wij gaan graag met je in gesprek over hoe we je een goede training op maat kunnen aanbieden!

Plan een call in

of

Stuur een e-mail